Guld är väldigt underskattat, framför allt när det kommer till kläder. Om du vill få en väldigt lyxig känsla när du klär dig är det absolut rätt färg att satsa på. Guld brukar nästan alltid synas hos några av de största modeskaparna när det är dags för visningar. Vissa år får det dock större fokus än vanligt. Om du vågar kan du köra på en metallisk trend från topp till tå och även matcha med guldsmycken. Tycker du detta är allt för djärvt kan du istället välja att bära guldsmycken eller några andra coola accessoarer till en vanlig outfit.

Köpa och sälja guld

Om du köper äkta guld kan du bära det under flera år utan att det tappar i kvalitet. Du har också fördelen av att kunna sälja ditt guld vidare om du skulle tröttna på det efter en viss tid. Om du använder dig av Diamantbrev kan du göra det på ett väldigt enkelt sätt. Du får hem ett brev med instruktioner om hur du ska skicka in ditt guld. När de mottagit detta gör de en värdering och meddelar dig hur mycket du kan få. Om du väljer att tacka ja sätts pengarna in på ditt konto samma dag.

Det finns också många möjligheter att köpa guld i andra hand om du inte har ekonomin till att köpa nytt från en juvelerare. Du kan till exempel kolla på diverse pantbanker och se vad de har i sortimentet för tillfället. Det brukar finnas fysiska pantbanker i de flesta stora städer och många har även sitt sortiment på nätet. Då kan du vanligtvis lägga bud via aktion.

Hur bär jag bäst guld när jag ska klä mig?

Det är inte några större svårigheter att hitta vackra guldsmycken eftersom det finns en uppsjö av dessa. Dock kan det vara lite svårare att få in guld i sin garderob när det kommer till olika klädesplagg. Guld är onekligen en färg som drar blickarna till sig och du får räkna med att du kommer att synas.

Om du är nybörjare på guld kan du börja med att slå på stort när det är dags för fest. Det finns en uppsjö av vackra guldklänningar både om du kollar hos de stora modehusen och i lite billigare affärer. En fest eller tillställning är verkligen ett tillfälle där du kan passa på att sticka ut lite extra. Du kan antingen välja en klänning som är helt i guld eller en som bara har lite vackra gulddetaljer. Du kan även satsa på en guldig kjol och kombinera med en lite mer diskret topp.

Satsa på snygga accessoarer

Något annat som gärna glöms bort när det kommer till guld är att välja snygga accessoarer. Varför inte slå till på en väska i guld eller ett snyggt skärp? Det är ett bra alternativ för dig som gillar att klä dig i lite mer diskreta färger men ändå vill anamma guldtrenden.