Om du inte har möjlighet att ha en riktig walk in closet, så kan du skapa en snygg klädhörna. Både för att inreda din bostad på ett snyggt sätt, men också för att ha ordning bland dina kläder.

Klädhörna

En klädhörna är en minivariant av en walk in closet. Det passar om du har en etta, bor i ett studentrum eller helt enkelt inte har möjlighet att ha en riktig garderob som du kan gå in i. En klädhörna gör det enkelt för dig att se dina kläder och ge dem lite mer plats. Det kan vara svårt att få plats med både klänningar, snygga blusar och blazer i garderoben. Förutom att det ofta blir väldigt trångt, så är risken stor att du glömmer bort vissa klädesplagg. Skapa istället en smart och stilren klädhörna. Det gör att det inredningsmässigt ser genomtänkt ut och att ditt rum inte blir så plottrigt. Om du har en garderob ska du naturligtvis använda den. Till klädhörnan är det smart att köpa klädhängare samt en längre klädstång, så att du får plats med dina absolut snyggaste kläder. En klädbetjänt är också ett bra inköp: den är praktisk samtidigt som den ger hela rummet stil.

Inredd klädhörnan

För att göra din klädhörnan riktigt enhetlig bär du inreda den så att det blir tydligt att du har en tanke med din inredning. Ett tips är att köpa snygga ramar och rama in posters som verkligen lyfter fram din egen klädstil. Är du en rockig tjej, så ramar du in passande bilder till det. Älskar du shabby chic, en söt lantlig stil, så ramar du in ljusa posters på blommor eller rustika hem. Låt bilderna vara en slags accessoarer till dina kläder. Köp ramar hos Desenio Outlet, som just nu har rea på upp till 50 procents rabatt. Varför inte passa på att köpa ramar för att också skapa en snygg tavelvägg i vardagsrummet?

Ordning och reda

För att din klädhörna verkligen ska se snygg ut är viktigt att du har ordning och reda. Annars ser det ut som en klädstång med kläder. Genom att sätta upp matchande posters och köpa en klädbetjänt, så kommer din synliga garderob kännas enhetligt. Ställ gärna dit ett mindre bord där du kan ha smycken eller så sätter du upp krokar på väggen där du kan hänga upp armband och halsband. När du får besökare skapar du ett skönt och fräscht intryck genom att ställa dit en vas med rosor eller tulpaner.