När det här inlägget skrivs har hösten dragit igång med full storm. Varje årstid har sina trender och i det här inlägget kommer vi att berätta lite om vilka trender som gäller i höst. Du kan köpa dina kläder och accessoarer i klädbutiker. Ett exempel på det är https://www.na-kd.com/sv vilket är en klädbutik som finns online. Med det sagt är det dags att du får veta lite mer om höstens modetrender.

Färger

Vi börjar med att berätta lite om vilka färger du ska satsa på i höst. Höstens främsta färg är brun och är den trendigaste färgen på modet just nu. Om du vill vara säker på att du är moderiktig i höst ska du köpa plagg av färgen brun. Förutom att det är väldigt hett med brunt är det också trendigt med liknande neutrala och naturnära färger. Till exempel grön, beige och grå.

Stickat

Stickade plagg till hösten är något som alltid är trendigt och funkar även i år. Några exempel på stickade plagg som är särskilt trendiga i höst är det stickade matchande setet, den stickade västen och den stickade klänningen. Fördelen med att bära stickat är att du både är trendig och håller värmen.

Puffiga ärmar

En trend som hållit i sig ganska länge nu är de mer vågade ärmarna. Till exempel puffiga ärmar och axlar. Något annat som är trendigt just nu är vida ärmar.

Rutor

Ifall du är osäker på vilken typ av mönster du ska satsa på att köpa i höst kan vi berätta för dig att rutor av olika slag är det som är mest trendigt i höst. Det gäller de något mer klassiska rutorna men också schackrutorna som fått ett uppsving tack vare förra höstens stora tv snackis som var the queens gambit. Att ha rutor på dina kläder är ett säkert kort i höst.

Löst sittande jeans

Att bära jeans är alltid ett säkert kort. De senaste åren har det blivit allt vanligare med löst sittande jeans istället för de som sitter tight mot benen. Några exempel på jeansmodeller som är särskilt trendiga i höst är jeans med vida ben, mom jeans och baggy jeans.

Transparent

Något annat som är riktigt snyggt att bära i höst är transparenta plagg. Det är till exempel snyggt att bära en transparent topp till ett par klassiska kostymbyxor. De genomskinliga plaggen är inte för dig som vill vara varm eller är blygsam. Men i övrigt är det bara att köra.

Läder med färg

Sist ut för det här inlägget har vi det färgglada lädret. Om du inte vill bära läder som kommer från djur finns det fuskläder. Just nu är det trendigt att bära kläder och accessoarer med färgglatt läder. Till exempel ett diadem av läder i en färg som sticker ut.